Category Uncategorized
Agro World Transport / Koeltransport Denemarken gaat verhuizen.

Uit het spreekwoordelijke jasje gegroeid werd Agro World Transport gedwongen haar vestiging in het Duitse Gildehaus, op de grens bij De Lutte, uit te breiden. Die mogelijkheid bestond er op de huidige locatie niet en nieuwbouwgrond was niet meer te krijgen in Gildehaus. Terug naar Nederland was een serieuze optie. Eigenaar-Directeur Otto Nijhuis wist een perceel van 1 hectare groot op het bedrijventerrein Jufferbeek-Zuid in Oldenzaal te bemachtigen met een optie op een tweede kavel van nog eens 5000 vierkante meter. Op het terrein wordt het kantoor, de werkplaats, eigen wasstraat en een parkeerterrein van 9000 vierkante meter gerealiseerd. Op de tweede kavel is ruimte voor een koelhuis en een truckwash voor externe partijen.

Professionaliseringsslag

Eind vorig jaar is een start gemaakt met de bouwwerkzaamheden die eind maart afgerond zijn. Daarna moet de inrichting en het overplaatsen van de netwerkomgeving nog plaatsvinden. Naar verwachting vindt de daadwerkelijke verhuizing in juni plaats. Het huidige pand in Gildehaus is inmiddels verkocht. Met de verhuizing naar Oldenzaal maakt het transportbedrijf een flinke professionaliseringsslag in haar dienstverlening en is het klaar voor de toekomst.

Dagelijks van en naar Denemarken

Met vestigingen in Flensburg bij de Deense grens en in het Noord-Duitse Emstek is Agro World Transport / Koeltransport Denemarken een ijzersterke partij op het gebied van gespecialiseerd koeltransport. Zeven dagen per week, 24 uur per dag met wisselende chauffeurs rijdt het transportbedrijf vanuit Noord-België tot aan Denemarken. Opdrachten voor 18.00 ’s avonds aangemeld, worden de dag erna voor 11.00 uur gelost.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *