Category Uncategorized
We blijven investeren in ons wagenpark, daaraan hechten we veel waarde. Daarom hebben we ons wagenpark uitgebreid en vernieuwd met 20 nieuwe Schmitz Cargobull Ferroplast koeltrailers. Betere isolatieprestatie voor zowel gekoelde als vriestransporten dragen bij aan een veilig vervoer van de producten van onze klant.

 

De trailers zijn voorzien van een dubbele verdamper van het merk Thermo King, zodat gecombineerd transport van versproducten en vriesproducten mogelijk is. Speciale binnenste deklagen met een hoge deukbestendigheid verhogen de sterkte en beschermen tegen beschadiging. Ook zijn de trailers voorzien van allerlei gemakken, zoals een laadklep, een pompwagen en camerabewaking, zodat de veiligheid van de producten gewaarborgd wordt.

Het moderne wagenpark van Agro World Transport / Koeltransport Denemarken bestaat inmiddels uit circa 75 trucks, ruim 100 koel-/vriestrailers en 5 kipper opleggers. We willen ons wagenpark kwalitatief hoogstaand houden om onze klanten het beste transport te kunnen garanderen. Om die reden blijven we vernieuwen en uitbreiden. Zo zijn er recent 2 nieuwe Volvo trucks in bedrijf genomen, worden er in de komende weken 8 nieuwe Mercedessen Actros en 1 DAF XG+ verwacht en staan er 20 nieuwe Scania’s R530 V8 voor 2023 in bestelling.

 

Dagelijks van en naar Denemarken

Met vestigingen in Oldenzaal, Flensburg bij de Deense grens en in het Noord-Duitse Emstek is Agro World Transport / Koeltransport Denemarken een ijzersterke partij op het gebied van gespecialiseerd koeltransport. Zeven dagen per week, 24 uur per dag met wisselende chauffeurs rijdt het transportbedrijf vanuit Noord-België tot aan Denemarken. Opdrachten voor 18.00 ’s avonds aangemeld, worden de dag erna voor 11.00 uur gelost.

Contactgegevens: Retentieweg 16, 7572 PH Oldenzaal, tel: +31 (0)88 7587800, info@agroworld.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *