Category Uncategorized
De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo en is het is belangrijk om de economie in Twente vitaal te houden. Er is nijpend personeelstekort, ook – of misschien wel juist – in de transportsector. Agro World Transport/ Koeltransport Denemarken onderschrijft dat. Met IKBINDR, een initiatief door het Twents Fond voor Vakmanschap waarin medewerkers gestimuleerd worden om zich te ontwikkelen, heeft het Oldenzaals transportbedrijf een intentieverklaring ondertekend om te investeren in haar mensen om hen te stimuleren zich te blijven scholen en ontwikkelen.

 

“Met IKBINDR hebben we toegang tot een breder aanbod van scholingsmogelijkheden en opleidingen,” vertelt Job Wiersma, HRM-functionaris bij Agro World Transport / Koeltransport Denemarken, “We willen graag bijdragen aan een positieve leercultuur binnen ons bedrijf en onze medewerkers de juiste scholing bieden waardoor zij de mogelijkheid krijgen zich te ontwikkelen en te excelleren waar zij dat kunnen en willen. Er zijn voldoende uitdagingen op de arbeidsmarkt waarmee we moeten dealen. Kijk naar het flinke tekort aan chauffeurs. We willen graag onze medewerkers met hun kwaliteiten behouden voor ons bedrijf en jonge aankomende talenten enthousiasmeren. Dat is voor ons enorm belangrijk.”

Dagelijks van en naar Denemarken

Met vestigingen in Oldenzaal, Flensburg bij de Deense grens en in het Noord-Duitse Emstek is Agro World Transport / Koeltransport Denemarken een ijzersterke partij op het gebied van gespecialiseerd koeltransport. Zeven dagen per week, 24 uur per dag met wisselende chauffeurs rijdt het transportbedrijf vanuit Noord-België tot aan Denemarken. Opdrachten voor 18.00 ’s avonds aangemeld, worden de dag erna voor 11.00 uur gelost.

Contactgegevens: Retentieweg 16, 7572 PH Oldenzaal, tel: +31 (0)88 7587800, info@agroworld.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *