Cultuur


Niet lullen maar poetsen, of beter gezegd: schouders eronder en rijden ! Daar houden we allemaal van in ons prachtige bedrijf.

We opereren in een dynamische wereld. Dus werken we graag met flexibele mensen en dat moet ook wel, want we willen snel kunnen leveren aan onze klant.

Dat deze tevreden moet zijn, is bij ons het belangrijkste en dat is ook onze gezamenlijke doelstelling. Iedereen die voor ons werkt weet dat en handelt ernaar.

Het persoonlijke aspect staat voorop bij Koeltransport Denemarken. In onze organisatie is alles bespreekbaar en heerst een open cultuur. Degene die bij ons binnenkomt, merkt dat direct.

We zijn echte teamspelers en zorgen er samen voor dat de klus geklaard wordt: op kantoor, in de werkplaats en in de vrachtwagen onderweg.

We doen er alles aan om te boek te staan als goed werkgever. Ons mooie wagenpark is up to date en beschikt over de nieuwste systemen.

Ook voor persoonlijke veiligheid is aandacht. Onze chauffeurs beschikken over de juiste uitrusting om veilig te kunnen werken.

Daarnaast zijn er doorlopende trainingen gericht op vakbekwaamheid in het kader van de chauffeurskwalificatie code 95. En uiteraard leven we de CAO Beroepsgoederenvervoer na.


 

Vacatures


Op dit moment hebben we geen vacatures.

Wel zijn we doorlopend op zoek naar chauffeurs die zo’n één of twee keer per week in de avonduren of op zaterdag een koppelritje naar onze vestiging in Emstek en terug willen maken.

Ideaal voor de AOW-er die nog niet permanent achter de geraniums wil zitten.


 

Collega’s aan het woord

Job Wiersma,
Personeelsfunctionaris


“Ik hou me bezig de zaken rondom het personeel in goede banen te leiden. Denk aan het toepassen van de CAO en de salarisberekeningen, het optimaliseren van de urenverantwoording en het toepassen van de wet- en regelgeving.

Iedereen in dit bedrijf is van onschatbare waarde. Ik wil graag bijdragen aan een goed werkklimaat en de voldoening hieruit, maakt dat ik mijn werk met plezier doe.

Daarbij speelt het teamverband en de toegankelijkheid in de organisatie een belangrijke rol: met ons allen houden we het bedrijf draaiende.”


 

Ard Wesselink,
Chauffeur


“Mijn werkdag start in  Oldenzaal waar de truck met oplegger geladen klaar staat. Ik bezorg de vracht bij verschillende afnemers in het land.

Vervolgens worden op meerdere locaties gekoelde levensmiddelen geladen. Met een volle combinatie keren we terug naar Oldenzaal. Een collega brengt de vracht vervolgens naar onze locatie in Emstek.

Bij Koeltransport Denemarken/Agroworld zijn de lijntjes met planning en de garage kort. Ook de communicatie via de Mendrix-app werkt uitstekend.

We rijden met een jong wagenpark en de wasstraat zorgt ervoor dat we altijd met een schone combinatie op stap gaan, een mooi visitekaartje!”


 

Görkem Demirkol,
Medewerker Orderregistratie 


“In een jaar tijd heb ik me zelf zeer goed ontwikkeld in het vak waar ik dagelijks mee bezig ben. Ik ben er zeker trots op dat ik een kans heb gekregen en dat ik die goed benut. Dat zegt ook mijn leidinggevende.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het doorgeven van aanvullende opdrachten. Ik zet deze in ons systeem zodat onze planners het kunnen inplannen voor de ritten die naar Denemarken toegaan.

Ik vind het heel belangrijk dat je een goede band met collega’s hebt zodat we samen kunnen werken aan een goede planning. Iedereen komt hier met plezier naar zijn werk en dat is denk ik wel het belangrijkste in dit vak.”