Innovatief En Duurzaam


Zo mag ons wagenpark gerust genoemd worden. Al onze trekkers èn trailers zijn voorzien van zonnepanelen.

Een belangrijk voordeel hiervan is dat de accu’s langer mee gaan omdat onze chauffeurs de motor bij stilstand niet onnodig stationair hoeven te laten draaien voor de koeling.

Dit levert gemiddeld een besparing op van zo’n 18 liter brandstof per vrachtwagen per dag. Daarnaast worden onze wagens door optimale planning zo efficiënt mogelijk beladen.

U zult nauwelijks lege trailers van ons onderweg tegenkomen. Ook letten wij zorgvuldig op het onderhoud van ons wagenpark.

Wij beschikken over een eigen werkplaats waarbij we uitsluitend duurzame materialen, olie en brandstoffen inzetten. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een lagere CO2 uitstoot.


 

Vooruitstrevende Automatisering


Met ons geavanceerd Transport Management Systeem staan wij altijd in verbinding met chauffeur en truck.

Alle vrachtwagens beschikken over een volgsysteem, bij alle trailers kunnen wij op afstand de temperatuur bewaken door mobiele boordcomputers met internet.

Op deze manier kunnen wij alle vrachten zo efficiënt mogelijk inplannen en volgen. In de voor u persoonlijke portal kunt u uw order invoeren, details hierover inzien en vrachtdocumenten opvragen.

Door het track & trace systeem op onze auto’s kunt u zelf uw zending nauwlettend volgen.

En heeft u vragen of opmerkingen hierover dan staan wij met onze 24 uurs service paraat om u van dienst te zijn.


 

Certificering


Omdat wij met Koeltransport Denemarken gelieerd zijn aan Agroworld beschikken wij over de juiste certificering.

Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij willen voldoen aan alle richtlijnen die de wet- en regelgeving ons voorschrijven.

Ons kwaliteitssysteem wordt periodiek extern getoetst door de Nederlandse en Duitse autoriteiten. 

Wij beschikken onder andere over IFS certificering voor het borgen en beheersen van de risico's van voedselveiligheid en het aan hoge eisen gestelde BRC certificaat.