Category Uncategorized
Voor veilig transport is het belangrijk dat een transporteur BRC gecertificeerd is. De BRC Storage & Distribution is een wereldwijde erkende standaard voor opslag en transport ontwikkeld door de British Retail Consortium Global Standard (BRCGS). Gebruik van de BRC S&D norm helpt niet alleen om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen maar waarborgt ook de hoogste kwaliteit en veiligheid van producten tijdens de opslag en distributie in de hele toeleveringsketen. Agro World Transport B.V./Koeltransport Denemarken heeft bij een recent uitgevoerde tweedaagse BRC-audit opnieuw de hoogst mogelijke certificering behaald.

 

Deze AA-status staat voor uitmuntende kwaliteit. Het bedrijf is enorm trots op dit behaalde resultaat en het feit dat het de hoogste status heeft weten vast te houden. Tijdens de jaarlijkse audit wordt het kwaliteitsmanagement- en voedselveiligheidssysteem uitvoerig beoordeeld en getest. Onderdelen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld het HACCP-plan, procescontrole, directieverantwoording, bedrijfshygiëne en opleiding en training van personeel. Ook de praktijk wordt hierbij uitvoerig getest. Tijdens de audit vindt er een uitvoerige rondgang in het bedrijf plaats, worden diverse wagenparkonderdelen geïnspecteerd en op locatie wordt de kennis van de medewerkers en uitvoering van hun werkzaamheden beoordeeld.

Kwaliteitsmedewerker Dindy Sanderink is trots op het resultaat: “Alle afdelingen binnen Agro World Transport B.V./Koeltransport Denemarken zoals  wagenparkbeheer, planning, sales en de chauffeurs zijn het hele jaar door betrokken bij de uitvoering van de verschillende procedures. Het resultaat is dan ook een verdienste van de gehele organisatie.”

Kijk hier voor meer info over onze certificeringen  

Dagelijks van en naar Denemarken

Met vestigingen in Oldenzaal, Flensburg bij de Deense grens en in het Noord-Duitse Emstek is Agro World Transport / Koeltransport Denemarken een ijzersterke partij op het gebied van gespecialiseerd koeltransport. Zeven dagen per week, 24 uur per dag met wisselende chauffeurs rijdt het transportbedrijf vanuit Noord-België tot aan Denemarken. Opdrachten voor 18.00 ’s avonds aangemeld, worden de dag erna voor 11.00 uur gelost.

Contactgegevens: Retentieweg 16, 7572 PH Oldenzaal, tel: +31 (0)88 7587800, info@agroworld.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *