Category Uncategorized

Voorkomen is beter dan genezen. Zeker als het gaat om diefstal of vandalisme. Agro World Transport / Koeltransport Denemarken doet er alles aan om goederen van haar klanten veilig uit handen van ongenode personen te houden. Sinds de verhuizing naar Oldenzaal heeft het bedrijf Bravo Beveiliging in de arm genomen. Het Hengelose beveiligingsbedrijf is getraind en gespecialiseerd in diefstal- en inbraakpreventie.

Bravo’s algemeen directeur René Bouman ondersteunt de preventieve maatregelen die Agro World Transport / Koeltransport Denemarken heeft genomen om haar pand en vrachtwagens te beschermen tegen diefstal. “Op de eerste plaats is het erg goed dat een bedrijf uitgerust is met een beveiligingssysteem en een hermetisch afgesloten terrein. Daarmee voorkom je voor een heel groot deel dat je ongewenste gasten in en om je pand krijgt,” weet Bouman, “Als extra observeren en controleren wij waar nodig altijd personen rondom een locatie waarvan we denken dat die er niet thuis horen. Meestal is dat in de avonduren en ’s nachts, maar ook overdag kan het gebeuren dat we verdachte personen aanspreken als we het vermoeden hebben dat ze iets ondeugdelijks in hun schild voeren. Die bevoegdheid hebben we als beveiligingsbedrijf. We laten daarbij ook niets aan het toeval over. Zo screenen we kentekens van verdachte voertuigen die we opslaan in een landelijke met andere beveiligingsbedrijven gedeelde database. Daarnaast zijn onze auto’s uitgerust met een dashcam zodat we situaties altijd terug kunnen kijken.”

Preventie onderweg
“Het grootste risico op ladingdiefstal is onderweg,” zegt Otto Nijhuis, directeur van Agro World Transport / Koeltransport Denemarken, “Gelukkig hebben we daar niet of nauwelijks mee te dealen. Alle trailers zijn voorzien van een beveiligingscamera en deurcontactsloten. De trucks hebben een geavanceerd volgsysteem. Onze chauffeurs weten hoe en waar ze onderweg moeten parkeren om diefstal tegen te gaan. Ze staan op beveiligde parkeerterreinen en in de meeste gevallen gewoon hier in Oldenzaal achter een gesloten hek. In principe gaat het bij ons 24 uur per dag door en dat betekent dat er wel altijd iemand aan het werk is. Daarnaast hebben we Bravo Beveiliging voor de extra ogen en oren ingehuurd om erop te letten dat niemand hier ongewenst het terrein opkomt. Dat is wel zo prettig, want los ervan dat het erg vervelend is voor de klant dat hun goederen ontvreemd worden, zijn de financiële gevolgen voor ons ook nadelig door schade aan het pand of de auto. Tel daarbij op de vertraging van transport in tijd en de papieren rompslomp. Niemand zit daarop te wachten.”

Dagelijks van en naar Denemarken
Met vestigingen in Oldenzaal, Flensburg bij de Deense grens en in het Noord-Duitse Emstek is Agro World Transport / Koeltransport Denemarken een ijzersterke partij op het gebied van gespecialiseerd koeltransport. Zeven dagen per week, 24 uur per dag met wisselende chauffeurs rijdt het transportbedrijf vanuit Noord-België tot aan Denemarken. Opdrachten voor 18.00 ’s avonds aangemeld, worden de dag erna voor 11.00 uur gelost.
Contactgegevens: Retentieweg 16, 7582 PH Oldenzaal, tel: +31 (0)88 7587800, info@agroworld.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *