Category Uncategorized
In een gezamenlijke inspanning om jongeren tussen de 16 en 21 jaar een kans te bieden in de transport- en logistieke sector hebben transport- en logistieke bedrijven in de regio Noordoost Twente de handen ineengeslagen. Dit samenwerkingsverband Opleidingscentrum Transport & Logistiek (OT&L) Oldenzaal zet zich in om jonge mensen op te leiden in deze sector.

Agro World / Koeltransport Denemarken heeft zich aangesloten bij OT&L Oldenzaal. “We geloven sterk in het belang van het bieden van kansen aan jonge mensen uit de directe omgeving,” zegt Job Wiersma, personeelsfunctionaris bij het transportbedrijf, “Door ons aan te sluiten bij OT&L kunnen we leerlingen een leer- en werkplek aanbieden, waardoor zij praktijk- en theorielessen dichtbij huis kunnen volgen zonder ver te reizen.  Het kleinschalige en persoonlijke van de manier van lesgeven gecombineerd met onze begeleiding biedt veel voordelen voor jongeren die graag in de transportsector willen werken. We zijn verheugd om eind augustus de eerste leerling al te mogen verwelkomen.” Deze 17-jarige leerling zal de opleiding tot logistiek medewerker volgen. Hij zal vier dagen per week bij Agro World / Koeltransport Denemarken werken en één dag per week naar school gaan op de locatie van OT&L.

Dagelijks van en naar Denemarken

Met vestigingen in Oldenzaal, Flensburg bij de Deense grens en het Duitse Emstek is Agro World Transport / Koeltransport Denemarken een ijzersterke partij op het gebied van gespecialiseerd koeltransport. Zeven dagen per week, 24 uur per dag met wisselende chauffeurs rijdt het transportbedrijf vanuit België tot aan Denemarken. Transporten die vandaag worden geladen, worden morgen bij de klant gelost.

Contactgegevens: Retentieweg 16, 7572 PH Oldenzaal, tel: +31 (0)88 7587800, info@agroworld.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *