Category Uncategorized
Afgelopen zaterdag vierden we ons 25-jarig bestaan. 25 jaren van ontwikkeling en groei in soms ook roerige tijden. Het heeft ons geleid tot waar we nu staan met Agro World / Koeltransport Denemarken. Daar zijn we trots op. Zonder vitale medewerkers was dat niet gelukt.  

 

Alle medewerkers van ons bedrijf spelen een cruciale rol in de voortgang van de organisatie. We vinden het belangrijk dat iedereen gezond en vitaal is en blijft. Om het hen een stuk makkelijker te maken gezond te eten, stellen we op ons bedrijf gratis vers fruit beschikbaar. Wekelijks vult het Twentse familiebedrijf Appeltje uit Enschede de voorraad aan. Job Wiersma, personeelsfunctionaris: “Tijdens de pauze of even tussendoor wordt er gretig gebruik van gemaakt. Een lekkere gezonde appel of mandarijn brengt variatie in de maaltijd en wordt door velen gewaardeerd. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten, vinden wij.”

Fit naar en op kantoor

“De meesten van onze medewerkers zitten vaak, achter een bureau of in de auto. Het is belangrijk om te bewegen en ook daarin willen hen graag stimuleren. Om te beginnen hebben wij al onze kantoren voorzien van zit-sta bureaus, zodat onze medewerkers afwisseling hebben in hun werkpositie. Daarnaast kunnen alle medewerkers gebruik maken van een fietsregeling. Met ‘Lease a bike’ bieden we een fietsplan aan,” vervolgt Job, “De werknemer krijgt een fiets ter beschikking met een addendum op de arbeidsovereenkomst. De werknemer heeft de keuzevrijheid in het soort fiets; van de ouderwetse trapfiets zonder ondersteuning tot de snelle speedpedelec. Onze werknemers gebruiken de fiets niet alleen voor woon-werk, maar ook voor een ontspannende fietsrit in het weekend. En omdat de leasefietsregeling fiscaal vriendelijk is, scheelt het de werknemer ook in de portemonnee. Een win-winsituatie.” Binnen Agro World / Koeltransport Denemarken maken nu 25 medewerkers gebruik van het fietsplan. Blij dat ik rij, is nu niet alleen voor onze chauffeurs van toepassing, maar ook voor iedereen die gebruik maakt van onze fietsregeling.

Dagelijks van en naar Denemarken

Met vestigingen in Oldenzaal, Flensburg bij de Deense grens en het Duitse Emstek is Agro World Transport / Koeltransport Denemarken een ijzersterke partij op het gebied van gespecialiseerd koeltransport. Zeven dagen per week, 24 uur per dag met wisselende chauffeurs rijdt het transportbedrijf vanuit België tot aan Denemarken. Transporten die vandaag worden geladen, worden morgen bij de klant gelost.

Contactgegevens: Retentieweg 16, 7572 PH Oldenzaal, tel: +31 (0)88 7587800, info@agroworld.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *